Wenkbrauwlift

Naast huidverslapping en veranderingen in het skelet kan een overactieve spier rondom de ogen een oorzaak zijn van afhangende wenkbrauwen. Met een aantal kleine prikjes Botox® kunnen we deze overactieve spier ontspannen met als resultaat een (subtiele) wenkbrauwlift. Vaak wordt de behandeling gecombineerd met behandeling van de frons voor een maximale lift.

Heel fijn behandeld door Marie Kuijt! Ik ben blij met het resultaat omdat ik nu echt een frisse blik heb en krijg ook complimenten van mijn omgeving. Ik ben heel bang voor naalden, maar Marie weet je echt gerust te stellen. Kanjer! :
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

De werking van de behandeling start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking. Deze kunnen het effect namelijk verminderen. Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden. Kies je voor wenkbrauwliften met botox, dan is ons advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is). Zo kan een duurzamer effect worden gerealiseerd.

Prijs

Een wenkbrauwlift is € 80 bij Dokter Marie.

De behandeling

Een Botox® behandeling inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de behandeling over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking.

Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Menu