Wangen

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in het gezicht. We krijgen ingevallen wangen en door de zwaartekracht ontstaat er langzaam maar zeker een neuslippen- en marionetplooi, een ‘hamsterwangeffect’ en een minder scherp gedefinieerde kaaklijn.

Volumeverlies in de wangen geeft vaak een vermoeid uiterlijk. Met fillers kunnen we het volume van de wangen herstellen. Als we filler in de wangen op de juiste plek injecteren kunnen we een liftend effect creëren, rimpels en plooien verminderen en de V-shape van het gezicht herstellen voor een frissere en jeugdige uitstraling.

Hierbij hoef je zeker niet bang te zijn voor een onnatuurlijke, ‘opgespoten’ look. Door de juiste injectietechniek toe te passen geeft filler in de wangen een zeer natuurlijk effect, zonder dat voor de buitenwereld zichtbaar hoeft te zijn dat er een fillerbehandeling is ondergaan.

Al een tijd kom ik met veel plezier bij Marie Kuijt met altijd een mooi resultaat! Marie is een zeer lieve, maar niet te vergeten, kundige arts die weet wat ze doet. Voor mij nooit een andere arts meer. Tot de volgende keer Marie
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter Marie gebruikt tijdelijke fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken, dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft de behandeling 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Menu