Traangoot/Wallen

De zogenoemde ‘traangoot’ is bij sommige mensen erfelijk en ontstaat bij anderen door volumeverlies. Een ingevallen traangoot geeft een vermoeid uiterlijk en is moeilijk te camoufleren met concealer door het diepteverschil. Donkere verkleuring door pigmentveranderingen of doorschijnende bloedvaten, even als fijne lijnen en huidoverschot zullen niet verdwijnen na een traangootbehandeling.

Beste Marie, ik wil je bedanken voor je geduld, eerlijkheid en perfecte behandeling. Deskundig, nauwkeurig, weet hoe ze de klant moet geruststellen, een echte aanrader! Ben heel erg blij met mijn traangootbehandeling! Nogmaals bedankt!
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

De behandeling

We kunnen de traangoot opvullen met een hyaluronzuurfiller. Dokter Marie gebruikt een zeer veilig, tijdelijk, A-merk hyaluronzuurfiller; Teosyal®. Teosyal® is veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

De prijs voor 1 ml. Teosyal® is € 390,-. Mocht je nog een ml. nodig hebben voor de traangoot, is de prijs van een volgende ml. € 200,- (indien je binnen 6 weken terug komt voor de vervolgbehandeling).

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Menu