Marionetgebied

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in de jukbeenderen en wangen. Door de zwaartekracht ontstaat er langzaam maar zeker een marionetplooi en zullen de mondhoeken af gaan hangen. Dit geeft vaak een treurige uitstraling en sommigen krijgen regelmatig de vraag of ze verdrietig of boos zijn.

Indien je jezelf stoort aan een marionetplooi wordt vaak geadviseerd om het volume van de jukbeenderen en/of wangen te herstellen eventueel in combinatie met de (voorste) kaaklijn. Het vullen van de jukbeenderen/wangen geeft namelijk een liftend effect en de marionetplooi wordt op deze manier op de meest natuurlijke wijze verholpen. In aanvulling hierop wordt vaak ook filler in het marionetgebied zelf geïnjecteerd en kunnen de mondhoeken worden gelift

Beste Marie, ik wil je bedanken voor je geduld, eerlijkheid en perfecte behandeling. Deskundig, nauwkeurig, weet hoe ze de klant moet geruststellen, een echte aanrader!
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter Marie gebruikt tijdelijke fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken, dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft de behandeling 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Menu