Lippen

Lipfillers zijn erg populair. Mooie, volumineuze lippen geven een jeugdige uitstraling en zijn dé eyecatcher in een gezicht. Bovendien neemt het volume van de lippen af naarmate we ouder worden.

Nog steeds denken veel mensen dat Botox wordt gebruikt om lippen voller te maken. We vullen de lippen echter op met een hyaluronzuurfiller. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en je lichaam breekt dit zelf af

De behandeling bij Drs. Marie Kuijt was geweldig. Ze is heel geduldig, eerlijk en kijkt samen met jou wat het beste bij jou past. Een hele lieve vrouw waar ik zeker nog bij terug ga komen! Het resultaat is fantastisch, mijn lippen zijn mooi in vorm, precies wat ik wil. Een behandeling bij Drs. Marie Kuijt is een aanrader!
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter Marie gebruikt een zeer veilig, tijdelijk, A-merk hyaluronzuurfiller; Belotero®. Belotero® is op dit moment marktleider qua fillers in Nederland en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

Belangrijk is dat het volume van de lippen in verhouding staat met de rest van het gezicht. We willen géén ‘duckface’ effect. Dokter Marie is gespecialiseerd in een injectietechniek die een zo natuurlijk mogelijk resultaat geeft en ervoor zorgt dat de lippen niet naar voren gaan staan.

Het is ook een mogelijkheid om alleen de lipcontouren of de cupidoboog te accentueren.

De behandeling wordt qua pijn over het algemeen goed verdragen. We kunnen de lippen verdoven met een verdovingscrème of met een tandartsverdoving.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat de lippen na de behandeling gezwollen zijn; ze zien er voller uit dan het uiteindelijke resultaat. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je de lippen koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen lippenstift of make-up op de lippen om infecties van de lippen te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft een hyaluronzuurfiller 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam het hyaluronzuur afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen.

Menu