Kin

Bij sommige mensen trekt de kinpsier overmatig aan en kunnen er putjes in de kin ontstaan. Ook kan de vorm van de kin veranderen en geeft dit een ‘gespannen’ uitstraling.

Al een tijd kom ik met veel plezier bij Marie Kuijt met altijd een mooi resultaat! Marie is een zeer lieve, maar niet te vergeten, kundige arts die weet wat ze doet. Voor mij nooit een andere arts meer. Tot de volgende keer Marie.
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Met Botox®/Bocouture® kunnen we de kinspier tijdelijk ontspannen en wordt de kin weer egaal en krijgt zijn oude vorm terug. Bij een teruggetrokken kin of een overbeet kan een fillerbehandeling de oplossing bieden om de kin naar voren te brengen.

Prijs

Een mondhoeklift met Botox®/Bocouture® is €75 bij Dokter Marie

De behandeling

Een Botox®/Bocouture® behandeling inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox®/Bocouture® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de behandeling over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking.

Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Menu