Jukbeenderen

Volumineuze jukbeenderen geven het gezicht een frisse uitstraling en zijn geassocieerd met natuurlijke schoonheid. Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder collageen aan en verliezen we vet in het gezicht. Door de zwaartekracht ontstaat er langzaam maar zeker een neuslippen- en marionetplooi.

Ook zal de ‘V-shape’ van het gezicht die zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling langzaam maar zeker omdraaien in een omgekeerde V-shape, met weinig volume in de jukbeenderen, een ‘hamsterwangeffect’ en een minder scherp gedefinieerde kaaklijn. Volumeverlies in de jukbeenderen geeft vaak een vermoeid uiterlijk.

Met fillers kunnen we het volume van de jukbeenderen herstellen of, indien gewenst, extra op een natuurlijke wijze accentueren. Dit kan op een heel subtiele wijze. Als we filler in de jukbeenderen op de juiste plek injecteren kunnen we een liftend effect creëren en zo rimpels en plooien verminderen en de V-shape herstellen voor een frissere en jeugdige uitstraling.

Hierbij hoef je zeker niet bang te zijn voor een onnatuurlijke, ‘opgespoten’ look. Door de juiste injectietechniek toe te passen geeft filler in de jukbeenderen een zeer natuurlijk effect, zonder dat voor de buitenwereld zichtbaar hoeft te zijn dat er een fillerbehandeling is ondergaan.

Ik ben voor het eerst bij Marie Kuijt geweest voor een behandeling omdat ik lijnen onder mijn ogen en iets hangende mondhoeken heb die mij een vermoeid en zuur uiterlijk geven. Zij adviseerde mij fillers in de jukbeenderen en wangen, een soort mini lift. Ik ben zeer gelukkig met het resultaat. Marie is erg vriendelijk en professioneel, geeft goed en eerlijk advies. Ik kan haar iedereen aanraden
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

De behandeling

Dokter Marie gebruikt tijdelijke fillers die door het lichaam zelf worden afgebroken, dit zijn hyaluronzuurfillers (Belotero®) en fillers op basis van calcium-hydroxylapatiet (Radiesse®). Beide fillers zijn A-merken, al lange tijd op de markt en veilig en effectief gebleken in meerdere wetenschappelijke onderzoeken.

In de filler zit lidocaïne dat een verdovende werking heeft. De behandeling wordt dan ook qua pijn zeer goed ervaren.

Na de behandeling

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied na de behandeling gezwollen is. De meeste zwelling zal na 1-2 dagen fors verminderd zijn, pas na 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan.

Na de behandeling mag je het behandelde gebied koelen. Probeer de eerste dag direct contact met de huid te voorkomen en gebruik geen make-up in het behandelde gebied om infecties te voorkomen.

Vermijd tevens gedurende 2 weken een zonnebank- of saunabezoek, wees voorzichtig in de zon en onderga geen laser- of schoonheidsbehandelingen.

Gemiddeld geeft de behandeling 6-12 maanden effect, afhankelijk van hoe snel je lichaam de filler afbreekt. Roken en zonlicht zullen dit proces versnellen.

Er is een tegenmiddel voor een hyaluronzuurfiller; hyaluronidase. Hyaluronidase kan worden toegepast om (geïnjecteerd) hyaluronzuur direct op te lossen

Menu