Hals

Bij overactieve halsspieren zullen er verticale strengen in de hals zichtbaar worden. Met Botox® kunnen we de halsspieren tijdelijk ontspannen en worden de halsstrengen minder zichtbaar.

2 weken geleden bij Marie geweest en ze is echt top!! Legt alles heel goed uit, is echt heel vriendelijk en kijkt samen met je naar wat jij wil en wat mooi bij je is. Ik kom zeker terug.
https://doktermarie.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_2977-e1585129832422.jpeg
Dokter Marie

Maak een afspraak

Wat doet Botox®?

Een Botox® behandeling inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de behandeling over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking. Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Prijs

Dokter Marie voert exclusief behandelingen uit op maat en houdt rekening met de wensen van elke unieke cliënt. Sommigen willen een zo strak mogelijk resultaat, anderen een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Bij Dokter Marie betaal je daarom per eenheid (€ 5) Botox® (vanafprijs €80) en niet voor een vastgestelde ‘zone’. Hierdoor heb je zelf invloed op je behandeling en zul je nooit te veel betalen voor je behandeling. Bij sterke spieren zijn er meer eenheden nodig om de spieren te ontspannen, vaak hebben mannen en sporters sterkere spieren. Voor een natuurlijk resultaat met het behoud van beweging heb je juist vaak genoeg aan wat minder eenheden. Voor een behandeling van de hals met Botox® zijn gemiddeld 20-40 eenheden nodig (€ 100-€ 200).

De behandeling

Een Botox® behandeling inclusief intake duurt ongeveer 15 minuten. Met een zeer dun naaldje wordt de Botox® geïnjecteerd in de te behandelen spier. Qua pijn wordt de behandeling over het algemeen goed verdragen. De werking start na ongeveer 3-7 dagen, is maximaal na 14 dagen en houdt gemiddeld 3 maanden aan, afhankelijk van de spiersterkte. Externe factoren, zoals roken en zonlicht hebben tevens invloed op de werking.

Bij opeenvolgende behandelingen kan het effect steeds langer aanhouden, vandaar het advies de behandeling tijdig te herhalen (voordat de volledige spieractiviteit terug is).

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om niet direct te gaan liggen of het behandelde gebied te masseren. Ook is het niet verstandig om dezelfde dag te gaan sporten of een bezoek te brengen aan de sauna of zonnebank.

Menu